Hangzhou Aily Digital Printing Technology Co., Ltd.
  • sns (3)
  • sns (1)
  • youtube (3)
  • Instagram-Logo.wine
1-ER6090-BANNER
2-2513-BANNER
3-C180-BANNER
3060-BANNER(1)

Seri produk

  • ECO SOLVENT

    ECO SOLVENT

    Séri ERICK ECO SOLVENT diwangun ku printer éco solvent kinerja anu béda-béda anu dianggo pikeun ngahasilkeun naon waé tina spanduk, poster, grafik pameran dagang, wallpaper, mural, pilem backlit (alias duratrans), bungkus gambar kendaraan sareng karya seni atanapi signage format ageung sanés.
  • UV FLATBED printer

    UV FLATBED printer

    Seri ERICK UV FLATBED PRINTER gaduh ukuran percetakan anu béda-béda anu nyumponan sagala jinis kabutuhan percetakan, ogé masihan seueur rohangan pikeun sadaya format.Naon waé formatna - boh leutik, ageung, atanapi kontinyu - panyitak ieu nawiskeun campuran masterful kualitas citak sareng kecepatan.
  • PRINTER TÉKSTIL

    PRINTER TÉKSTIL

    Mésér printer DTF, séri ERICK TEXTILE PRINTER mangrupikeun pilihan idéal!Printer transfer ERICK DTF, ogé katelah langsung kana panyitak transfer pilem (kaos pinter), mangrupikeun tren salajengna dina percetakan pésta. Kalayan ERICK comeria DTF pinter anjeun tiasa ngembangkeun sareng ngembangkeun bisnis atanapi minat anjeun kalayan léngkah-léngkah saderhana. Langsung ka printer pilem baris geura-giru ngadominasi pasar percetakan garment kusabab kualitas luhur maranéhanana, akurasi, kalenturan, sarta genah.
  • TINTA & PRINTHEAD

    TINTA & PRINTHEAD

    Upami anjeun hoyong ningkatkeun kajelasan percetakan, katepatan atanapi efisiensi percetakan, anjeun tiasa kéngingkeun printhead atanapi tinta anu cocog dina séri ERICK INK&PRINTHEAD kami anu sadayana kualitas luhur sareng tiasa dianggo sampurna sareng panyitak digital anjeun.

HOT SALE

PAMERAN URANG

  • paméran printer uv

Baca Warta Urang

  • news_img

    ECO3204 Bubuka produk

    1.Company Ailygroup mangrupakeun produsén global Premier specializing dina solusi percetakan komprehensif sarta aplikasi.Diadegkeun kalayan komitmen kana kualitas sareng inovasi ...
    maca deui
  • news_img

    DTF printer: kakuatan munculna téhnologi mindahkeun termal digital

    Kalawan ngembangkeun gancang tina téhnologi digital, industri percetakan ogé geus ushered di loba inovasi.Di antarana, téhnologi percetakan DTF (Direct to Film), salaku hiji ...
    maca deui
  • news_img

    Ngawanohkeun produk anyar urang OM-6090PRO

    1.Company Ailygroup mangrupakeun produsén global Premier specializing dina solusi percetakan komprehensif sarta aplikasi.Diadegkeun kalayan komitmen pikeun kualitas a ...
    maca deui